www.hundsidan.com
Detta jäkla schamponerande....
2011-10-29 22:31:24

Bilder Bilder
Line
Det finns fler bilder!
Visa alla >>

En stor schäfer blir liten...och väldigt ihoptryckbar!
En stor schäfer blir liten...och väldigt ihoptryckbar!

Börjar bli riktigt trött och lack på detta schamponerande av mig! Ja ja ja, kan hålla med om att det blivit bättre i tassarna och att det faktiskt kliar mindre på kroppen men hur kul är det!!??

Just det, det kan du ta och fundera lite på.

Så kommer husse och tar kort på eländet också?! Med mig i fokus! Nä, inte rättvist. Inte rättvist alls.

Som tur var så var förmiddagen trevligare. Jag fick ett spår. Matte parkerade bilen och gick ut ett spår ifrån den, jag hade sele och koppel bara idag för att jag inte skulle få så mycket svängrum. Sen hade hon gått några spetsvinklar och en tapp. Än en gång så har jag svårt med tappen, men jag hittade ut och plockade alla apporter fint, satte igång fint efter apporterna, och låg mycket bra i kärnan nästan hela tiden. Inte något tvång, men trevligt när jag gör det ;-)

Sen fick jag visa upp hur duktig jag är med matte då hon håller kurs med Eva i helgen. Eva och Eddie visade också hur duktiga de är, eller ja... såklart hur duktig Eddie är, det är ju han och jag som gör allt jobbet och vi är ju dem som gör att våra ägare ser "bra ut" i andras ögon. Utan oss skulle de aldrig kunna hålla kurs.

Sen efter kursen gick vi en promenad tillsammans och jag och matte stannade på klubben och tränade en stund. Kul men jobbigt, jag fick verkligen verkligen jobba för belöningen idag.

Åh så kom man hem och blev schamponerad....ja som sagt. Här är bilderna på hur hemskt det faktiskt var!! Medömkan emottages tacksamt.

KOMMENTARER
 Eva skriver (2011-10-29 23:44:41)
Det är rätt, Dirfa! Du är en mycket duktig hund som alltid ställer upp så att matte får stila lite inför kursdeltagarna! Det tackar vi för! Eddie tycker att ert jobb som uppvisningshundar ska tas på största allvar. Och det gör ju du också. Bra lekt!!!
 Zibo skriver (2011-10-30 08:32:46)
Förstår preciiiiiiiis hur du känner! Det är förfärligt hur de kan misshandla oss på detta vis.
Hoppas du återhämtat dig och blev fin i alla fall!
Namn* 
Kommentar* 

(ingen HTML)
Skräpfilter* Skriv in de tre sista bokstäverna i svenska alfabetet
Copyright 2011© - all rights reserved Administrera