www.hundsidan.com
Blandade bilder och lite summering
2012-01-08 10:54:22

Bilder Bilder
Line
Det finns fler bilder!
Visa alla >>

Lycka att få springa med Virra
Lycka att få springa med Virra


Jag
Jag

Robocop´s Windy
Robocop´s Windy

Det nya året har börjat bra tycker jag. Vi har kommit in lite mer i våra rutiner då matte börjat jobba och jag också för den delen. Jag är nämligen en del på husses jobb och vet hur saker och ting går till där nu. Trevliga arbetskompisar har jag också fått, och det är många som gillar mig.

Vissa dagar är jag hemma både för och eftermiddag, andra är jag på jobbet förmiddag eller eftermiddag. Detta betyder mer tid med husse och mindre med matte, men hon försöker hinna med mig på kvällar och helger istället.

Vi har tränat lite uppletande av saker på husses jobb t ex. Det är alltid kul och jag börjar bli riktigt duktig nu tycker jag. Vi har spårat lite och senast så fick jag ett spår av Camilla ( Caspians matte ) som jag klarade mycket bra. Hittade en tesked i spåret och det var lite nytt! Vi har tränat lite lydnad men inte så mycket som jag hade velat, men det har regnat och regnat och blåst och blåst och så är det så mörkt på kvällarna så matte ser ju inte var jag är och vad jag gör. Men, det blir ändring på det nu när våren är på ingång :-).

Ha ett gott 2012!!

Nyårsfirandet var tillsammans med Asta och Caspian i Hbg och det var trevligt. Våra mattar och hussar kom ner och skålade med oss i sviten/tvättstugan och vi hade det jättebra. På söndagkvällen var jag supertrött dock eftersom jag och Caspina hade fått leka en del...

Vi har tränat inomhus också i en fin hall och kommer nog göra det fler ggr då vi måste finslipa inför vissa debuter som är i antågande... Vi får se ifall vi är redo jag och matte för detta men någon gång måste det ske. Vi tar det som ett test för att kolla av var vi ligger.

Sen så har husse såklart tagit massor med bilder och jag lägger in lite blandat här, både gammalt och nytt.

KOMMENTARER
 Eva skriver (2012-01-08 12:40:47)
Oh oh oh, berätta om debuterna, Dirfa! Vi vill veta vad ni tänker! Jag vet dock hur matte tänker: "har jag inget sagt, så har jag inget lovat"! Fast du kan berätta för oss, vi skvallrar inte!
Kramar från pojkarna och eva!
 Katarina skriver (2012-01-15 22:13:38)
Så fin bilden är när Dirfa sitter i mörka skogen men bara hon är upplyst! Vackert!
Virra och Dirfa är också söta ihop när de kommer springandes! Hoppas det går bra på ditt jobb Sara!
Kram!
Namn* 
Kommentar* 

(ingen HTML)
Skräpfilter* Skriv in de tre sista bokstäverna i svenska alfabetet
Copyright 2011© - all rights reserved Administrera