www.hundsidan.com
Slarvat med uppdatering
2011-09-15 16:12:23

Bilder Bilder
Line
Det finns fler bilder!
Visa alla >>

Uppladdning en bra stund innan start
Uppladdning en bra stund innan start

Apportering
Apportering

Apportering
Apportering

Kolla in mattes min! Jag är lycklig iallafall, fick sju på hoppet ju!
Kolla in mattes min! Jag är lycklig iallafall, fick sju på hoppet ju!

Matte har slarvat med att uppdatera. Jag har skällt på henne och äntligen får hon tummen ur. I och för sig så har hon varit upptagen med att träna med mig en massa och söka jobb och det första är ju iallafall mycket viktigt så jag ska inte klaga alltför mycket.

VI har avslutat vår brukslydnadskurs för Annika Ö och det var en mycket bra kurs! Hon är superduktig och vi var ett roligt gäng. Matte lärde sig mycket.

Vi har också tävlat en gång till i lydnadsklass 1 och det gick åt skogen enligt matte. Jag har lite förståelse för det för jag tyckte det gick bra.
Platsliggning är enligt mig helt onödigt så jag gick fram till matte istället för att ligga kvar.
Linförigheten var tråkig så jag kollade efter husse istället plus att matte gick fel mot vad TL sa så jag fick ju pipa till så att hon koncentrerade sig.
Ställande och läggande under gång har matte tränat stabilitet på mycket på senare men ah, varför måste jag stå kvar!? Några steg gör väl inget? Jag stod ju iallafall stilla när hon kom tillbaka in och DET är jag stolt över.
Inkallningen vet jag hur den går till så där behöver inte matte kalla på mig så jag startade när TL sa att hon skulle kalla in mig. Får spara på mattes röst ju.
Apporteringen gick toppen. TL sa t o m att det var det finaste han sett på hela dagen och där kammade vi hem en 10:a. Likaså på tandvisning och det är faktiskt matte stolt och glad över ;-)
Hopp över hinder är ju bara så kul så där satt jag som på nålar och det kom väl lite ljud ifrån mig men jag hoppade på bra och kom in fint.
Siffrorna då? Ja, de kommer i tur och ordning:
0, 10, 7.5, 7, 0, 8, 10, 7, 8 på helhet. 110 allt som allt.

Så, nu har det tränats på att förbereda utanför planen hela veckan. Sen går vi in som på tävling, stela och tysta, och gör ett litet moment eller delar av, så går vi ut sen och belönar. Vi ska ju tävla på hemmaplan nu på söndag så vi kör ett race här nu i veckan.

Syster Duggla däremot, hon och hennes matte är så duktiga och har kommit så långt! De är uppflyttade till högre spår och vi grattar dem än en gång! :-)

Så, nu har jag uppdaterat lite. Vi får se vad det blir för besked efter helgens tävling :-)

KOMMENTARER
 Camilla skriver (2011-09-15 19:06:51)
Tandvisningsbilden är helt underbar :-D! Den säger liksom allt ;-). Nästa gång får du tänka lite mindre själv, Dirfa, och låta matte sköta ruljansen. Asta hälsar att vinst-godispåsen var supergod och att ni måste vinna fler sådana!
 Eva skriver (2011-09-16 10:55:33)
Det känns tryggt att vara uppdaterad igen, Dirfa. Vi vill ju ha full koll på vad ni gör. ;)
Varmt lycka till på söndag. Då får vi fira efteråt, tror jag!!

Kramar!
 Cissi och Spray skriver (2011-09-16 21:36:12)
Vi håller tassar och tummar här för att tävlingen på söndag går bättre! Det fixar du enkelt Dirfa bara du koncentrerar dig lite! :). Jag antar att du vill bli lite smickrad också, så jag måste bara säga att du är bara så vacker på bild nr 8, när du ligger i gräset tycker jag :)
Namn* 
Kommentar* 

(ingen HTML)
Skräpfilter* Skriv in de tre sista bokstäverna i svenska alfabetet
Copyright 2011© - all rights reserved Administrera