www.hundsidan.com
Jaha, då har det hänt...
2011-10-23 17:03:46

Bilder Bilder
Line
Det finns fler bilder!
Visa alla >>

Springa vid haaaavet
Springa vid haaaavet

Sandnos
Sandnos

Håller den lite lätt nonchigt i munnen
Håller den lite lätt nonchigt i munnen

Spriiiinger
Spriiiinger

Ser ni schäfern? Nä, för jag fick inte vara med!
Ser ni schäfern? Nä, för jag fick inte vara med!

Äntligen!
I lördags så hände det grejer minsann. Vi gick upp ganska tidigt och packade ihop grejer och in i bilen. Det var inga hundgrejer den här gången, men jag märkte att jag ändå skulle få vara med och göra roliga saker.

Vi styrde mot Österlen och stannade i Vitemölla och gick där vid havet och på de fina gräskullarna. En mycket trevlig och pittoresk liten by med en gullig hamn. Jag fick inte bada men att springa i sanden och sitta och fika på kullarna var inte dumt det heller. Matte och husse satt och myste och tittade ut över havet och firade sin förlovning, och jag kollade in kaniner och fick min kampgrej kastad till mig lite då och då.

Efter en stund så åkte vi till Brösarps Gästgifveri och Spa och jag fick vara i bilen medan husse och matte badade i bubbelbad med sprakande vedeldad spis framför sig och fick ryggmassage. Efter det så hämtade vi nyckeln till rummet och packade in alla våra saker. Jag fick nämligen också vara med där så det var ett mycket bra ställe detta! Vi korkade upp den fina Moet Champagnen och åt lite finchoklad till och låg i sängen och myste. Jag låg i mitten som vanligt … vill ju vara med och få mest uppmärksamhet!! Sen var det dags för middag för dem och jag fick vara i bilen så länge. Det var god trerättersmiddag, säsongsbetonat, med varor från alla gårdar runtomkring. Mycket gott var det tydligen…för jag fick då inte smaka något.

På söndagen så åt de en massa frukost hur länge som helst, men jag fick ju gå ut och mat först och väntade på dem i bilen, så det var inte så farligt. Vi åkte till Haväng som ligger precis i närheten , inte så långt från Vitemölla. De har ett skjutfält där som militären var och övade på idag men jag bryr mig inte om det där smällandet med olika vapen och granater… det är som det är liksom. Hade annat för mig som att springa i sanden och dra stora stockar och så.

Matte tyckte att jag skulle få träna lite och gick upp på kullarna och så var husse kvar längre ner, och så fick jag springa emellan! Det var superkul men jobbigt!!! Det är sandbackar, lämningar, som istiden har placerat där för ca 13 000 år sedan, så jag är nog inte den första att springa där men häftigt var det, och även jag kan säga att det var mycket vackert :-).

Efter detta så var jag lagom trött, och vi hade en bit kvar till bilen. Jag brukar vila mig i bilen hem, och det tog ca en timme hem så nu är jag pigg igen. Men, det verkar som att matte och husse ska ta det lugnt, suck, så jag får väl lägga mig ner och vila jag med. Det är ju trots allt lite jobbigt att sova borta, även om jag får sova i sängen då…

KOMMENTARER
 Marita,Magnus,Meggan och Duggla skriver (2011-10-23 18:12:59)
Grattis till er båda.Ni verkar ha haft det fantastiskt mysigt.Alltid så fina foton.Gillar bilderna på dig Sara i trädet och naturligtvis fina Dirfa.
 Katarina skriver (2011-10-23 21:49:15)
Åh! Bröllop!! Stort Grattis!! Så mysigt ni har haft det! Ser fram emot att få se ringen!
Haväng är ett kärt barndomsställe! Jättefint! Kanon med ställen där vovvarna får vara med.
Men Sara det är inte helt lätt att vara vig i jeanskjol! Tror säkert du lätt kunnat göra en liten volt där på grenen om du inte haft kjolen!!!
Sköt om er och ha det bra och vårda kärleken lite extra! Gödla den som Montazami säger!
Kram och GRATTIS!
 Eva skriver (2011-10-25 11:39:24)
Stort varmt grattis till er båda från oss alla!!! Så otroligt roligt!!!!!
Då hoppas jag bli bjuden på bröllop till våren! :)

Kramar!!!!!! och tack för bra träning också.
 Sara skriver (2011-10-25 17:48:43)
Eva - du är självskriven men inga terrierpojkar den här gången ;-)

TAck själv för bra träning, även om vi tränade på var sitt håll ;-)
Namn* 
Kommentar* 

(ingen HTML)
Skräpfilter* Skriv in de tre sista bokstäverna i svenska alfabetet
Copyright 2011© - all rights reserved Administrera