www.hundsidan.com
Hårdträning igång inför hösten
2011-08-24 10:44:46

Bilder Bilder
Line

Kul med bad!
Kul med bad!

Nu har vi kommit igång rejält med träningen. Matte har bokat in oss på två tävlingar än så länge och vi får se ifall det blir fler.

Vi har varit på klubben en del och tränat. Matte har hjälpt en kompis att komma igång med sin träning med sin långbenta schäfer Undra och de ska träffas en gång i veckan nu ett tag framöver, så då lär det bli träning för mig också.

Förhoppningsvis så ska vi prova på lite sök också. Matte ska gå Sökspecialen till hösten i oktober, och då är det ju bra med praktiskt arbete. Jag tror att jag kommer vara väldigt duktig på det faktiskt. Matte har också en tanke på att jag kommer gilla det skarpt. Det där att springa mycket och så. Vi kan inget om sök, är båda väldiga blåbär på hela konceptet, men någonstans ska man ju börja :-)

Matte hade möte igår på klubben också. Vi träffade Caspian och Asta innan och tränade lite. Det gick bra som vanligt. Jag var sugen på att göra en massa och vi körde framförgående, apportering, ta det lugnt och sitta stilla, platsliggning med Caspian, lek och bus. På mötet så pratade de om höstens kurser och matte ska hålla en helgkurs med Eva Fabricius som ska handla om relation och lek. Sen ska matte hålla en valpkurs också tänkte hon med samma ämne. Jag tycker det låter toppen. Vem behöver annat än lek!!!!

KOMMENTARER
 Eva skriver (2011-08-25 21:11:25)
Så spännande med sökspecial!! Oooh, då får du lära upp terrierpojkarna! Och tävlingar dessutom. Ja ja men, ni är verkligen i högform, du och matte!
Namn* 
Kommentar* 

(ingen HTML)
Skräpfilter* Skriv in de tre sista bokstäverna i svenska alfabetet
Copyright 2011© - all rights reserved Administrera