www.hundsidan.com
Träffat syster Duggla och tränat
2011-11-06 21:41:15

Bilder Bilder
Line
Det finns fler bilder!
Visa alla >>

Husses bilder från lördags tävling
Husses bilder från lördags tävling

Ni kan se alla bilder på fotosport.se
Ni kan se alla bilder på fotosport.se

Det började med en lång biltur i fredags. Den hade inte behövt vara så lång ifall matte hade kört rätt från början, men vi kom fram iallafall. Det blev ingen jätteomväg men ja...jag sov bra i bilen.

VI åkte till Lidköping för att hälsa på syster Duggla. Inte för att vi umgicks i helgen men vi snackade lite ändå då jag fick låna hennes rum och sängplatser. Det var snällt tycker jag. Matte var mest i köket och åt god mat och drack gott vin med Marita och Magnus, Dugglas matte och husse, och jag fick ett ben av värdparet som vet hur man ska behandla en Raskabo. Ja, en ägare till en Raskabo också för den delen för jäkla vilken bra service med mat, dricka, tilltugg och frukost det var. Matte behövde aldrig vara hungrig eller törstig!!!

Vi tränade lydnad på fredagen och matte fick tips om vänstersvängar så att jag jobbar mer med rumpan, sen lite tips i linförigheten så att jag inte tappar fokus. Vi gick en runda i mörkret runt klubbstugan och det var spännande läten och lukter i skogen. Klubbstugan ligger nämligen i skogen!!! Massor med fina promenadstråk, härlig mossmark, stora granar och tallar och en fin apellplan med mysig klubbstuga.

På lördagen så gick jag och matte i skogen en stund, sen började vi träna lydnad med Maritas kompisar Ulla-Britt med Vinna, och Annika med Xara. Sen åt de lunch, trampade ruta till uppletande och jag fick prova på fyra föremål och klarade alla utom ett som vi fick vinda in. Sen körde vi lydnad igen på eftermiddagen och vi gjorde alla bra ifrån oss. Matte visade lite med leken och kravställningen med mig och jag var som vanligt en stjärna och tror säkert att de blev imponerade av mig och mina talanger.

På söndagen la vi ett spår i blåbärsskogen och ja, vad ska jag säga. Jag är en stjärna där också och Dugglas matte blev imponerad av mig och mina framsteg. Under tiden som spåren blev gamla så visades vi runt i Lidköping. Vi såg Läckö slott, vars Marita jobbar, centrum, gamla sockerbruket, Vänern och där syster sommarbadar och lite annat trevligt.

Jag sov gott på vägen hem i bilen och nu ska jag snart lägga mig.

Husse då, var har han varit hela helgen? Jodå så att, han har tagit kort. På agilitytävling! I Ystad. Utan mig! Hårdrockspojkarna var där. Men inte jag. Ja ja...

KOMMENTARER
 Eva skriver (2011-11-07 21:52:51)
Så duktiga ni är, du och matte! Jobbar så hårt!! Det är bra, det!!! Och husse skötte sig under agilitytävlingen, kan jag meddela. Trots att du inte var där och passade på honom. Duktigt!!
Kramar!!!
 Katarina o Zibo skriver (2011-11-12 18:59:58)
spår i blåbärsskogen! Kan det bli bättre! Härlig helg ni haft hos syrran!
Kram
Namn* 
Kommentar* 

(ingen HTML)
Skräpfilter* Skriv in de tre sista bokstäverna i svenska alfabetet
Copyright 2011© - all rights reserved Administrera