www.hundsidan.com
Smålandshelg
2011-11-13 21:36:17

Bilder Bilder
Line
Det finns fler bilder!
Visa alla >>

Härlig motljusbild
Härlig motljusbild

Slutapporten
Slutapporten

Vi har varit i Småland i helgen och haft det jättemysigt. Äntligen börjar det bli lite kallare och det tycker jag om.

Vi åkte upp på fredagen och innan dess hade jag och mattes syster gått en långpromenad och kollat någon kyrka som tydligen ska vara fin och användbar. Jag var inte så värst imponerad utan tyckte vi kunde gå vidare istället för att stå stilla.

På lördagen så gick vi en långpromenad vid Helgasjön med Ulrika. Matte ville visa husse lite nya ställen och Ulrika tycker om att gå låååånga promenader plus att hon är snäll och trevlig så det var inga konstigheter att fråga henne. Vi hade det jättemysigt. Sen kom de ut till oss på kvällen och de åt mat och drack vin och hade jättetrevligt.

Söndagen var lite värre....alltså jag menar HUR kan matte tycka det är ok att gå ut utan mig för det första. Sen att lägga spår till Sina och ta henne FÖRST!!! Jag får alltså sitta inne och vänta och vänta och vänta och vänta medans de är ute och tar kort, har skoj, Sina får all uppmärksamhet och jag, jag får sitta inne!!!! Det är mycket upprörande och fick mig att fundera lite. Så, när det var min tur sen så tänkte jag minsann visa matte att det är JAG som ska visa hur man spårar, inte Sina.

Så, matte fick sätta i bromsarna i skorna, ta på sig handskarna för att inte få brännskador i händerna, och försöka hinna ducka för kvistar och annat för jag satte av i "räser"fart och det var liksom bara att hänga på för henne. Jag hittade alla apporter som vanligt ;-), och dessutom en skogspinne som matte hållt i en kort stund. Dessutom så klarade jag av att ha husse med att ta fotografier då spåret var mer intressant än att ha koll på honom. Visst, jag hade lite koll men jag tappade inte bort mig :-).

Så, matte var nöjd med mig även om hon sa att det är underbart och härligt att spåra med äldre hundar som Sina för där är det inga konstigheter. De bara kör på utan att tycka grus, mossa, ris, stenar och annat är något särskilt konstigt och svårt.

Sen att Smålandshelgen bjöd på vilddjursliv var inte heller dumt. Tyvärr så körde vi ihjäl en vacker röd räv på vägen upp, men vi såg också en ståtlig älg i skogen nedanför huset. Härliga härliga Småland :-)

KOMMENTARER
 Camilla skriver (2011-11-14 11:33:32)
Åh vilken härlig katt!!! Fina kort på Minus!
Namn* 
Kommentar* 

(ingen HTML)
Skräpfilter* Skriv in de tre sista bokstäverna i svenska alfabetet
Copyright 2011© - all rights reserved Administrera