www.hundsidan.com
Start 3 i lydnad 1
2011-09-18 17:45:45

Bilder Bilder
Line
Det finns fler bilder!
Visa alla >>

Matte får en newfoundlands kram
Matte får en newfoundlands kram

Fin sharpei
Fin sharpei

Snöboll
Snöboll

Tittut
Tittut

Man skulle kunna tro och hoppas att det kunde bli en "tredje gången gillt" på dagens tävling, men så blev det inte tyvärr. MEN, matte är supernöjd ändå. Jag var tyst och koncentrerad och det kom något enstaka litet litet lågt pip bara.
Platsliggande - 5. Låg dryg minut och här ser matte mönster att jag börjar röra på mig efter det....får ju liksom det lite trist!
Tandvisning - 10
Linförighet - 8. Snett sittande och lov. Jag tror det var i helomvändningen.
Läggande - 0. Satte mig efter att jag lagt mig klockrent och kröp lite framåt som en krälande mask... också ny erfarenhet för matte att jag gör men lite ska man träna på.
Inkallande - 8. Tempo, snett avslut.
Ställande - 10. Bra
Apportering - 8. Löst ( vill bara påminna att förra helgen var det 10 på den och klockrent stilla i munnen.)
Hopp över hinder - 9,5. Lite tvekan runt.
Helhetsintryck - 10. Bra ekipage

Idag provade matte att ge mig ett spår på morgonen innan tävlingen och först blev hon lite nervös för jäkla i min låda vad taggad och pigg jag var. Matte fick sätta ner hälarna i marken och hålla emot i linan. Koncentrerat och fint gick jag, klarade vinklar fint och bra jobb på en spetsvinkel, men jag drog :-). Sen till klubben och liten promenad, kände på varandra lite, sen lottning och mingla för att inte bry mig om att det var stor officiell utställning samtidigt på klubben. Drog startnr 12 och las i bilen efter att jag hälsat på Camilla, Katarina, mattes mamma och pappa som kom förbi för att titta.

Efter min uppvisning på lydnadsplanen så minglade vi igen. Måååånga hundar att titta på, lite bråk/kel med Caspian, lite hamburgerätande vid prisutdelning och vi fick poäng 148. Sen låg jag i bilen medan matte hjälpte till på utställningen och nu när jag är hemma är jag supertrött och mätt. Nu är det slappa och soffan som gäller...ja, soffan för matte, golvet för mig. :-)

BIlderna har husse tagit. Han och Mattias tog kort hela helgen och fler bilder ser ni på www.fotosport.se

KOMMENTARER
 Eva skriver (2011-09-18 18:05:21)
Så bra jobbat!!! Ni är verkligen jätte duktiga. Varje tävling för er ju framåt. Och det är huvudsaken. Nästa gång sätter ni alla delarna! Kramar från eva & pojkarna!
 Jeanette skriver (2011-09-18 19:00:39)
Sååå nära ända, Sara och det med en nolla! Bara köra på!
 www.dietdog.se skriver (2011-09-18 19:08:17)
Bra jobbat! Då funkade alltså ingången och det du jobbade med. Lov i runt om är busenkel att fixa. Snett sitt kan du få till genom att aldrig acceptera. Och så här är det ju; ibland går det som tåget, ibland tar det tid. Men tävlingsrutin är inte att förakta!!! Alltså: grattis!
 Marita och Duggla skriver (2011-09-18 19:25:39)
Vi tycker att ni jobbat på bra.Tävlingsrutin och hur man ska värma upp innför tävling kan var svårt att få till.Men som jag skrivit tidigare trägen vinner.Nästa gång sätter ni det.
 Cissi och Spray skriver (2011-09-18 22:01:06)
Jag säger som de andra! Nästa gång sätter ni alla momenten! Det är viktigt med tävlingsrutin och ju mer ni tävlar desto bättre kommer det gå! Håller redan tummar och tassar för er nästa tävling :)
 Anna skriver (2011-09-19 17:26:02)
Superbra Sara och lillräkan!Det du tränade på i veckan gick ju klockrent. Nu ska du bara(läs; Doris) göra rätt i alla momenten och inte välja ut några.... Vi vet ju att hon kan;-) Superfina bilder. Kram
Namn* 
Kommentar* 

(ingen HTML)
Skräpfilter* Skriv in de tre sista bokstäverna i svenska alfabetet
Copyright 2011© - all rights reserved Administrera