www.hundsidan.com
Surfat igen och tränat en del
2011-09-01 10:42:17

Bilder Bilder
Line
Det finns fler bilder!
Visa alla >>

Här spanar jag ut över havet från en hög stenmur
Här spanar jag ut över havet från en hög stenmur

Hjälper husse ut med grejerna
Hjälper husse ut med grejerna

Var inte riktigt med på en så stor våg...
Var inte riktigt med på en så stor våg...

Skyndar mig in
Skyndar mig in

I måndags så blåste det och jag börjar lära mig nu att när det blåser = havet och surf. Spelar liksom ingen roll hur kallt, varmt, blött det är - husse och jag vi åker ändå, och så får matte hänga på och ta kort. Ja, jag får inte alltid följa med, det hänger lite på ifall matte vill med...och ibland när det regnar för mycket så bangar hon fegisen.

Sen har vi tränat och tränat och tränat :-). Alltså, det är så himla kul!!! Matte försöker verkligen att inte köra samma saker men det blir så ändå ibland. Jag börjar ju kunna en del moment nu så nu kör matte nästan bara stadga istället i t ex ställande. Sen övar vi mycket på platsliggning här och var, ensamma och med hund eller hundar. Har inte riktig ro att ligga på planen med andra hundar alltid men jag börjar lära mig.

Sen har vi haft besök!!!! Caspian har varit här när hans matte Camilla och snygga Asta har tjänat fosterlandet och visat upp sig för kungen när Revinge fyllde 200 år!! Vi gick promenader, busade, tränade på klubben en dag och sov. Hade det allmänt mysigt alltså.

Till helgen så ska vi passa Virra också. Uppfödarens lilla ögonsten. De ska iväg och roa sig på annat håll och matte är ju svag för Virra så vi ska passa henne hela helgen. Jag är sådär förtjust jag. Tycker inte om när matte lägger tid på andra hundar. Anledningen till att matte tycker så bra om Virra är att hon är en liten kelgris och är stilla när man klappar henne och tycker om det. Jag har ju liksom inte tid till det...tycker det är ett onödigt tilltag. Ibland går det bra, men inte för länge. Ja ja, vi får väl se hur det går i helgen. Första gången någon ska sova över här också!!! När jag var hos uppfödaren för någon helg sedan, de skulle på fest matte och husse, så hade jag det jättebra och då tyckte jag Virra var ok så det gör jag nog den här helgen också.

Lite bilder!!

KOMMENTARER
 www.dietdog.se skriver (2011-09-01 13:27:56)
Åh, vilka suveräna bilder! Dirfa, du har det bra, du!
 Camilla skriver (2011-09-01 19:42:11)
Surf-schäfern i full gång ;-)!
 Cissi och Spray skriver (2011-09-04 21:59:24)
Jag tycker det ser kallt ut i vattnet, men man kanske måste vara hund eller surfare för att hoppa i när det är under 25 grader ;). Härliga bilder!
 Eva skriver (2011-09-15 13:13:03)
Dirfa, jag saknar rapport från er andra lydnadstävling. Jag och pojkarna vill ha alla smaskiga detaljer!! Även om det inte gick exakt som matte tänkte så tror jag att man lär sig lika mycket på de tävlingar som går mindre bra, som på de som går bra. Kanske ibland mer.

Kramar kramar!!
Namn* 
Kommentar* 

(ingen HTML)
Skräpfilter* Skriv in de tre sista bokstäverna i svenska alfabetet
Copyright 2011© - all rights reserved Administrera