www.hundsidan.com
Livet lunkar på
2011-09-28 11:42:40

Bilder Bilder
Line

Söt
Söt

Fin
Fin

Det händer inte jättemycket just nu. Matte är ofta upptagen på förmiddagen och då sover jag ändå, men nu de senaste dagarna har hon faktiskt tagit ut oss på en promenad just på förmiddagen. Det är skönt, och så sover jag ännu bättre resten av dagen. Men sen när husse kommer hem är jag utvildad och pigg igen :-), och försöker såklart sätta fart på honom också! Det går sådär...

Vi har lagt lite spår jag och matte. Har kommit på att längre spår måste till nu för att öka på spårkonditionen. Sen så ska vi träna på att inte gena och vinda in. Men, de två senaste spåren har någon annan lagt, matte ville kolla av lite, och det gick superbra! Jag satte igång efter apporterna, matte kunde läsa mig bra, och jag spårar och jobbar med spåret precis hela tiden. Kul! :-)

Vi fortsätter att träna lydnad också. Det går också bra tycker jag. Tränade på hoppet för appellen i måndags och det var kul :-). Jag fick fundera en del och fokusera på rätt saker. Svårt men kul. Helt plötsligt sa matte "ligg" framför hindret istället för "hopp" och då gjorde jag som ett hoppligg framåt! Jag trodde ju vi skulle hoppa men sen mitt i det hela så hörde jag ligg och attans vad svårt det blev. Men matte hade kul åt mig :-)

Ja, så ser det ut faktiskt. Lite mys med Caspian har det blivit också. Hälsat på i Hbg och träffat Sina och Martini. Per tog lite kort på Sinelin i somras som jag lägger in här.

KOMMENTARER
Namn* 
Kommentar* 

(ingen HTML)
Skräpfilter* Skriv in de tre sista bokstäverna i svenska alfabetet
Copyright 2011© - all rights reserved Administrera