www.hundsidan.com
Knivar och Smålandsspår
2011-12-05 19:08:08

Bilder Bilder
Line
Det finns fler bilder!
Visa alla >>

Den nya transportvägen är nu asfalterad
Den nya transportvägen är nu asfalterad

Klättrar i stora jordhögar som ligger bredvid vägen
Klättrar i stora jordhögar som ligger bredvid vägen

Snygg eller?
Snygg eller?

Vi var i Småland i helgen. Matte och jag åkte upp torsdagen och passade på att vara där någon dag extra för att matte började jobba idag. Så på fredagen åkte vi och tränade på Växjö BK och körde lydnad och la ett spår. Det gick bra med spåret och på slutet så låg det en STOR fotboll så gissa om jag blev lycklig!!! Svår att bita sönder var den också då det var fin kvalité och mycket luft i den. Lydnaden var mycket träning på att sitta kvar och ligga kvar och gå fot ordentligt. Vi backar bandet lite jag och matte.

På söndagen innan tidig hemfärd så åkte matte ut och la spår till mig igen! Hon hade hittat ett nytt ställe där det var bra mosskog och glest mellan träden och inte alltför mycket uppbökat av svinen. Långt spår med 6 apporter och ja jädra vad jag spårade!!! Tur matte hade handskarna på sig... Jag har lite svårt att lita på mig själv alltid, men vi tränar på det, och vi försöker träna på att jag ska våga hålla början åt rätt håll och liksom bara gå på och inte vända om och kolla ifall jag är rätt på det. Men, jag lärde mig en hel del i helgen! Sen sov jag i bilen hem och när matte och husse var bjudna hem till Caspian och Asta på födelsedagskalas. Ja, det var deras matte som fyllde år, det var väl därför som inte jag var bjuden.

Just det, knivar!!! Eller singular, kniven! Det är Sina som är tuff där, igen, och ligger och tuggar på en gammal samekniv som gammelmatte ärvt från sina föräldrar. Även fast hon tyckte att lädret skulle ryka först så såg vi helt plötsligt hur hon låg och tuggade på själva kniven och den var ju fortfarande vass såklart.... Hon är inte klok den hunden.

Idag måndag så börjar mitt nya jobbliv då matte börjar sitt. Jag kommer få hänga med husse ibland på jobbet och så kommer jag få vara ensam hemma mer på dagarna. Tur att husse bor så nära att jag får komma ut på lunchen iallafall. Hunddagis är jag inte sugen på alls.

Lite bilder från helgen!
KOMMENTARER
 Cissi och Spray skriver (2011-12-05 21:49:29)
Det låter som ni hade en härlig helg i Småland, men det där med kniven verkar lite väl tufft tycker jag nog ;). Hoppas din matte har haft en bra dag på nya jobbet :)!
 Sara skriver (2011-12-05 22:09:19)
Ja, lite väl tufft för mig också Cissi....men hon slutar aldrig förvåna den hunden! Jag hade en toppendag på nya jobbet :-). Tack! Men nu är det sängen, är så trött!!! ;-)
 Eva skriver (2011-12-05 22:11:50)
Så härligt med jobbet, Sara!! Vill ha en utförlig rapport vid tillfälle!

Kul att fotbollen kom till användning... ;)

Kraaam!
 Eva skriver (2011-12-05 22:19:39)
Förresten, Mattias blev uppringd i dag av en man från Cairnbladet; cairnterrierklubbens tidning. De ville ha med en bild på en cairn som leker. Men bilden Mattias skickade blev refuserad för att Eddie såg för aggressiv ut!! De ville bara ha snälla lekbilder av rädsla för att rasen ska bli klassad som aggressiv och de vill inte visa hur mycket kamplust det finns i hundarna!! Man tar sig för pannan!
Kram igen!!
 Katarina skriver (2011-12-07 22:40:39)
Nu har vi kommit ikapp lite och läst om allt trevligt ni varit med om! Härligt med smålandskogarna. Kul att se bilder på Sina med. Japp, läste också igenom hela texten med Mattes kloka tankar! Och visst är det så sant så det hon skriver!
Mycket som händer för Matte nu, Smålandsturer,träning, födelsedagskalas, nytt jobb! Behöver ju snart semester igen! Lycka till med allt!
Kram!
Namn* 
Kommentar* 

(ingen HTML)
Skräpfilter* Skriv in de tre sista bokstäverna i svenska alfabetet
Copyright 2011© - all rights reserved Administrera